Winkelwagen (0)

Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:


De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode:

Snel en vertrouwd via de eigen bank. De betaling gaat via Mollie.

 

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat u als consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze dient u uw eigen bank te geselecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 

Creditcard:

FZservices accepteert via Mollie diverse creditcards. We accepteren onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro, Visa en American Express.  Voor het ontvangen van creditcardbetalingen gelden hoge veiligheidseisen. Mollie is volledig PCI DSS-compliant en heeft daardoor het hele proces van aansluiten en managen van onze klanten in eigen beheer. 

 

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

- Ideal

- Overboeking

- Betalen bij afhalen