Winkelwagen (0)

BHV

 

Bedrijfshulpverlening (BHV) is belangrijk omdat het de veiligheid en het welzijn van werknemers bevordert en bijdraagt aan de continuïteit van het bedrijf in noodsituaties.

EHBO

 

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. Het is een verzameling van levensreddende handelingen die kunnen worden toegepast bij een ongeval of noodsituatie voordat professionele medische hulp beschikbaar is.

Reanimatie

 

Reanimatie is een levensreddende procedure die wordt gebruikt bij een persoon met een hartstilstand.

Het is een combinatie van borstcompressies en beademing.

 

Cursussen

VCA

 

Is een certificering die bedrijven in de bouw, petrochemie en andere risicovolle sectoren kunnen behalen om aan te tonen dat ze voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

EHBDD

 

Het gebruik van drank en drugs kan leiden tot onvoorspelbare en gevaarlijke situaties. Niet alleen voor de gebruiker zelf maar ook voor zijn of haar omgeving. Door te weten wat je in zo’n situatie moet doen, kunt u een ander snel helpen.

Stop de bloeding

 

Omstanders en niet-medische hulpverleners kunnen de overlevingskansen van slachtoffers van aanslagen en grote ongelukken aanzienlijk verhogen. Door ernstig bloedverlies meteen adequaat te stelpen, worden levens gered.

Ontruiming

 

Een ontruimingsoefening is een oefening waarbij een gebouw of terrein geheel of gedeeltelijk wordt ontruimd om te testen of het ontruimingsplan en de procedures goed functioneren in geval van een noodsituatie.

Heftruck

 

Een heftruck cursus is een opleiding waarbij je leert om veilig en efficiënt te werken met een heftruck. Deze cursus is met name bedoeld voor medewerkers die regelmatig werken met een heftruck.

Maatwerk

 

Maatwerk trainingen zijn aangepaste opleidingsprogramma's die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften en eisen van een bedrijf of organisatie te voldoen.

Ploegleider

 

Een Bedrijfshulpverlening (BHV) ploegleider is een medewerker binnen een organisatie die verantwoordelijk is voor het coördineren en leiden van het BHV-team in noodsituaties, zoals brand, ongevallen of evacuaties.