Winkelwagen (0)

Onze missie

 

Wij willen u helpen met het zo veilig gaan naar buiten en wat we buiten nodig hebben.

Als de slow whoop afgaat, hebben we enige paniek want we moeten met de kinderen of cliënten snel naar buiten toe. En hoe fijn is het als je een tas mee kan nemen waar eigenlijk alles in zit wat je nodig hebt.

 

Ferry van der Zwan

 

EHBO is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met de EHBO. Daarna door mijn werk kwam er ook de BHV bij.

 

Rond mijn achtiende levensjaar heb ik mij aangemeld als vrijwilliger bij het Rode Kruis. En in 2016 ben ik begonnen met de opleiding om instructeur te worden. Eerst begonnen met Oranje Kruis, erna Rode kruis.

 

Nu ben ik gecertificeerd instructeur:

 

Op 1 April 2018 ben ik FZservices begonnen, daaronder valt FZtrainingen en BHVtasje.nl.

 

Al een aantal jaar ben ik werkzaam als EHBO en BHV instructeur en het laatste jaren geef ik ook veel les op basisscholen en kinderdagverblijven. En stel vaak de vraag: wat nemen we mee naar buiten bij een ontruiming? Zo ben ik op het idee gekomen om een kant en klaar tasje te maken wat ook onderhoudsvriendelijk is. Heb je namelijk artikelen gebruikt uit het tasje, dan kun je deze weer opnieuw bestellen via onze webshop.

 

Over ons

Heeft u vragen of heeft u een interesse in een offerte, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier of stuur

een email.